Hegyi Kitti

VÁLLALKOZÓ

Hivatásom, hogy vállalkozásommal családok életét segítsem az egészséges táplálkozás,egészséges reggeli és életmód megtanításával hosszú távon. Célom továbbá, hogy még több nőt segítsek magabiztosabbá tenni és szeretni önmagát! Innen is indult a szlogenem: Edd Magad Csinosra Velem! Az egészség, életmódváltás, rendszeres aktivitás elérése és személyes fejlődésünkhöz vezető út nem mindig egyszerű. Ezért döntöttem úgy eleinte dietetikusként és Herbalife Független Tagként, hogy személyes tapasztalataimmal inspirálok és segítek másoknak, hogy a legteljesebb életet élhessék magasabb életszínvonalon. Vízióm, hogy nyomot hagyjak a világban, célom immár a munkahelyteremtés, jelenleg 20 tanácsadóval dolgozok csapatban amit vezetek 5megyében és mentorálom tanácsadóim, középvezetőim. Jelenleg a Herbalife globális táplálkozástudományi vállalat magyarországi Strategy and Planning vezetői csapat tagja is vagyok és aktívan építem szervezetem, hogy előbb utóbb minden megyében tudjuk támogatni étkezési megoldásokkal, tanácsadással és aktív életstílussal a túlsúllyal, étkezési problémákkal küzdő embereknek.