Fenntarthatósági szakmai csoport

Lesz-e lehetőség emberhez méltó módon normálisan élni ezen a földön az unokáinknak? Meg tudjuk e tartani bolygónkat legalább annyira élhetőnek, mint most 50 év múlva is? Mit kell tennünk ma, az üzletben, gazdaságban, a társadalomban, a háztartásban ahhoz, hogy megmaradjon a bolygón az emberi élet? És miért is olyan fontos a nők szerepvállalása ebben? Mit tehetünk mi, az Egyenlítő Alapítvány ezért?

A fenntartható fejlődés megteremtése mindannyiunk feladata. A múltat megváltoztatni nem tudjuk, de a jelenlegi döntéseink és cselekedeteink a mi felelősségünk. Az Egyenlítő Alapítványban hiszünk a változásban és az együttes erőnkben. Hiszünk a nők és a férfiat egyenlőségében és abban is, hogy ez egy alap fenntarthatósági kérdés. A Fenntarthatósági Csoport célja bemutatni és támogatni azt, hogy az üzletben, gazdaságban, a társadalomban, a háztartásban a nemek közötti egyenlőség megvalósulása egy fenntarthatósági kérdés is a társadalmi és gazdasági érdek mellett.

Események