Vállalkozói szakmai csoport

Vállalkozói csoportunkat Varga Annamária vállalkozó vezeti. Iroda Hatékonysági Kft. nevű cégét 5 éve alapította, miután karriert váltott és egy komoly senior elnöki poziciót hagyott maga mögött a Morgan Stanleynél. Azóta több száz milliós forgalmat bonyolító, sok embert foglalkoztató, izgalmasan fejlődő cége van és soha nem nézett vissza. Ő szeretné, ha minél több nő indítana el cégeket, hinne magában és formálná az üzleti és vállalkozói élet lehetőségeit, hogy az minél befogadóbb legyen a nőkkel szemben.

De milyenek a lehetőségei egy női vállalkozónak? Miért lehet az jó az egész országnak, ha több nő és akár már karrierkezdő nő hoz létre cégeket, vállalatokat? Hogyan tudjuk ezt segíteni, milyen speciális megfontolások mentén épít egy nő vállalkozást és miben van a nőknek több segítségre szüksége, mint a férfiaknak általában? Ezek a témák és természetesen szép inspirációs beszélgetések várnak a vállalkozói csoport tagjaira.

A 6 hetente tartott összejöveteleken általában egy sikeres és inspiráló vállalkozó nővel kezdjük a rendezvényünket, ami mentén sok ötlettel, tippel gazdagodnak a tagok és feltehetik saját égető kérdéseiket is. Az élőben tartott rendezvényeink része egy edukációs tartalom is, ahol praktikus tanácsokat ad egy szakember olyan témában, ami minden vállalkozót érinthet, mondjuk a pénzügyek, a jogi ügyek vagy a marketing. Ezeket átmenetileg, a pandémia alatt kihagyjuk, mert kevésbé hatékony online platformon keresztül, de amint élőben fogunk találkozni újra, visszatérünk ehhez a kipróbált és szeretett rendezvényelemhez.

Vállalkozói szakmai csoport

Varga Annamária az irodavezetés szakértője, a Professional Administration Group ügyvezetője. Korábban a Morgan Stanley, a British Telecom, a Deloitte, illetve nemzetközi ügyvédi irodák adminisztrációs vezetője volt. Annamária szakterületei: a vállalatok belső működésének megszervezése és felügyelete, folyamatok optimalizálása, költséghatékony beszerzések menedzselése; a multinacionális cégek magyarországi központjának felállítása és működtetése a kezdetektől; a létesítménykezelés/épületek működtetése – átalakítási programok, költözések irányítása és felügyelete; az egészségügy és munkavédelem megszervezése; az üzletfolytonossági program kialakítása (BCP); valamint project management az EMEA-MENA országokban.

Kezdjük az alapoknál!

A soron következő Egyenlítő Networking  szeptember 27-én kerül megrendezésre, amely rendezvényünknek ezúttal a Jamie’s Italian ad otthont.

Hálásan köszönjük a lehetőséget Zsidai Lidiának, aki tagként régóta aktívan támogatja alapítványunk munkáját, ezúttal pedig vállalta, hogy otthont ad rendezvényünknek és háziasszonyunk lesz.

Nem csupán a helyszín, a finom ételek és italok miatt, de a program miatt is különleges lesz ez a Networking találkozó, ugyanis egy interaktív programmal is készülünk nektek, Bódi Gabriella (az [EUREKA] Games Consulting alapítója és szervezetfejlesztési vezetője) vezetésével.

Nem vagy Egyenlítő tag, de szívesen részt vennél rendezvényeinken? Egyeztessünk! Várjuk jelentkezésedet az info@egyenlitoalapitvany.org címen.