HR szakmai csoport

Humán Erőforrás Csoportunkat Szalóky Tóth Judit, a Boyden Executive Search nemzetközi tanácsadó cég korábbi partnerével alapítottuk. Mint felsővezetők kiválasztásával foglalkozó szakember, nagyon nagy felelőssége volt abban, kik vezetik a legnagyobb cégeket Magyarországon és a régióban. Munkája során fantasztikus cégekkel és sikeres női vezetőkkel találkozott a világ minden sarkából. Ugyanakkor azt is tapasztalta, hogy bár vannak nagyszerű példák arra, hogy a szervezetek aktívan támogatják a sokszínűséget, azokat a diverz készségeket vagy képességeket, amelyek segítenek üzleti céljaik elérésében, sokan közülük a tudatalatti előítéletek miatt még mindig nem élnek ezzel a lehetőséggel. Kiválasztásban jártas tanácsadóként elkötelezett volt amellett, hogy a vállalatok a lehető legjobb vezetőket találják meg, vegyék figyelembe a tehetséges női szakembereket a vezető pozíciók betöltése kapcsán, hiszen ez kritikus lehet üzleti sikereik szempontjából.

2021 augusztusában Judit átadta a HR Csoport vezetését Bódi Gabriellának, az [EUREKA] Games Consulting alapítójának és szervezetfejlesztési vezetőjének.

“Hiszek a tettek és a közösség erejében, mert ez a kettő együttesen hegyeket képes megmozgatni. Ezért célom az eszmecsere élénkítése és az, hogy a hétköznapokban is hasznos, kézzelfogható útravalóval menjetek el minden találkozóról.” Bódi Gabriella

HR csoport célja:

Az esélyegyenlőség, az egyenlő bérezés, a diverzitás hatása az üzleti eredményekre, a tudatalatti előítéletek, az innováció mértékére és sikerességére, mind olyan kérdések, amelyekkel az HR szakemberek napi szinten foglalkoznak. Kit veszünk fel, hogyan választjuk ki a jövő tehetségeit, mit teszünk a fejlesztésük és az elkötelezettségük biztosítása érdekében? Ezért hoztuk létre a Humán Erőforrás Csoportunkat, ahol érvelünk, tanulunk és jó megoldásokat osztunk meg egymással, az egész fejlődése érdekében.

Bódi Gabriella az [EUREKA] Games Consulting alapítója és szervezetfejlesztési vezetője.

Gabi az elmúlt 11 évet annak szentelte, hogy kiemelkedően teljesítő csapatok felépítését támogassa. Ezalatt vezetőket coacholt, csapatokat fejlesztett és stratégiai szintű szervezeti átalakulásokat vezényelt le.

LMBTQ+ és roma kisebbségi üzletasszonyként pedig mindemellett személyes küldetéseként tűzte zászlajára a nők támogatását az üzleti életben és vezetésben, valamint a sokszínű és befogadó munkahelyek kialakítását.

Kezdjük az alapoknál!

A soron következő Egyenlítő Networking  szeptember 27-én kerül megrendezésre, amely rendezvényünknek ezúttal a Jamie’s Italian ad otthont.

Hálásan köszönjük a lehetőséget Zsidai Lidiának, aki tagként régóta aktívan támogatja alapítványunk munkáját, ezúttal pedig vállalta, hogy otthont ad rendezvényünknek és háziasszonyunk lesz.

Nem csupán a helyszín, a finom ételek és italok miatt, de a program miatt is különleges lesz ez a Networking találkozó, ugyanis egy interaktív programmal is készülünk nektek, Bódi Gabriella (az [EUREKA] Games Consulting alapítója és szervezetfejlesztési vezetője) vezetésével.

Nem vagy Egyenlítő tag, de szívesen részt vennél rendezvényeinken? Egyeztessünk! Várjuk jelentkezésedet az info@egyenlitoalapitvany.org címen.