Tudástár

Ezeken az oldalakon olyan dolgokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy tájékozódhass a nemi egyenjogúság és egyenlő esélyekkel kapcsolatos igen széles téma legtöbbjéről.

Főleg kutatásokat szedtünk össze, más cégek, kutatók munkáit, de mi magunk is kutatunk, ahogy forrásaink engedik és azokat az anyagokat is megtalálod a következő oldalakon. Összeollóztunk ugyanakkor jó filmeket, reklámokat és beszédeket is, amik érintik a témáinkat, tanulni lehet belőlük, vagy legalább elgondolkodtatnak. Némelyikben talán magadra ismersz, talán megérted a társad, a kollégád, hogy miért is viselkedik úgy ahogy, vagy miért mond olyanokat amiket eddig nem értettél.

“Mit tehetsz?” oldalainkon reményeink szerint egyre több gyakorlati segítséget fogunk tudni elhelyezni, amik téged is felvérteznek a mindennapokra, egy vidám és egészséges munkahely megteremtésére.

A “jó példák” oldalakon pedig ahogy a cím is jelzi, olyan példákat mutatunk be, amik véleményünk szerint követendő témák lehetnek. Ez persze csak a mi személyes véleményünk.

Tudat alatti előítéletek
Tudatalatti előítéletek
Egyenlő fizetések
Egyenlő Fizetések
Női karrierek
Női Karrierek
Egyenlőség hatásai
Egyenlőség Hatásai