Kuratóriumi tagok

Heal Edina
Heal Edina az Egyenlítő Alapítvány alapítója és vezetője, a kuratórium tagja.
Változások kezelésében, innovációk előmozdításában, a sokszínű munkaerő inspirálásában és motivált és hatékony csapatok létrehozásában tapasztalt felsővezető. A Forbes Magazin az öt legbefolyásosabb nő közé választotta üzleti élet kategóriában. Személyes célja a nők és a férfiak esélyegyenlőségének megteremtése.

Liptay Gabriella a KPMG marketing és kommunikációs igazgatója, az Egyenlítő Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Gabriella 2017 áprilisában csatlakozott a KPMG-hez. Szakterületei a márkaépítés, a kommunikációs stratégiaalkotás, a kapcsolódó üzleti folyamatok és szervezetek fejlesztése, átformálása.

Gabi az indulás óta kuratóriumi tagja, meghatározó és aktív egyénisége az Egyenlítő Alapítványnak, munkájával hosszú idő óta támogatja a szervezet célkitűzéseit.

Baráth Péter a WWF marketing és partnerkapcsolatokért felelős CEE régiós igazgatója. Elismert kommunikációs vezető, dolgozott többek között a Vodafone-nál, a DDB Needham reklámügynökségnél és a Publicis csoportnál is, mint igazgató.

Csenterics Annamaria Kuratóriumunk

Dr. Csenterics Annamária ügyvéd, a Dentons partnere és a magyarországi Pro Bono csoport vezetője.

Karrierje folyamán dolgozott többek között a Weil and Gotshal and Manges ügyvédi irodánál, az Intercomnál, Washingtonban, Párizsban és Budapesten.

Annamária jegyezte az Alapítvány megalapítását 2015-ben.