Antóny Kornélia Szervezetfejlesztő, Fejlesztési- és vállalatvezetési Tanácsadó, Life-,Art- és Business Coach, Tréner, Gazdaságpszichológiai Szakértő

Antóny Kornélia

HR tanácsadói tevékenységemet 1996-ban kezdtem a multinacionális vállalati környezetet felcserélve a versenyszféra vállalkozói létére. Először többnyire munkaerőközvetítéssel, később szervezetfejlesztéssel foglalkoztam, évről-évre fejlesztve a szolgáltatások sorát. A 2010-ben érkező gazdasági válság hatására akkori vállalkozásom annak 10. évében megszűnt, ám a nehézség ellenére új szegmensek és lehetősségek nyíltak, melyekhez az út egy rövid szakaszon a szakmám közigazgatásban való gyakorlásán át vezetett. Új vállalkozásomat, a Unison Consultig-ot 2011-ben indítottam, mely a mai napig szervezetfejlesztési projektekben diagnosztizál szervezeti elakadásokat, melyeket csapatom szakértőivel megbízható és hatékony fejlesztési folyamatokkal és eszközökkel igyekszünk orvosolni is.

Tanulmányaimat mindvégig munka mellett végeztem. A felsőoktatással az IBS Vezetés és pszichológia képzése által ismerkedtem meg, melyet követett a ZSKF kommunikáció és médiatudomány szakiránya, a Corvinus Master HR Manager képzése és a KRE Gazdaságpszichológia kurzusa. Több OKJ-s és okleveles képzést is végeztem, többek között marketing és reklámmenedzsment témában. Személyiségi beállítódásom és emberközpontú gondolkodásom egy új irány felé sodort. Így ismertem meg a coaching rejtelmes, mélyre merülő, csodálatos világát, váltam végül személyes segítővé is. Mivel a tudásmegosztás mindig is az egyik szenvedélyem volt, a korábbi sok éves személyes gyakorlatra alapozva tréneri végzettséget is szereztem.

Izgalmas lehetőségnek látom az üzleti tanácsadás és a spiritualitás, mint globális szemléletmód összekapcsolását. Ennek a vállalásnak a zászlaja alatt álmodtam meg és adtam életet 2020-ban a NewDoor közösségnek, mely úgy érzem, igazi távlatokat nyithat a két, eddig egymástól elszeparált világ dialógusának, együttműködésének, de akár egybeolvadásának is.