Loading Events
  • This event has passed.

2023 májusában tartottuk az Alapítvány újra gondolt Vállalkozói csoportjának első rendezvényét, amit egyre bővülő érdeklődéssel követett szeptemberben a második, majd novemberben a harmadik találkozó. Ezeken az eseményeken sikeres, és a maga nemében példaértékű vállalkozást vezető nőkkel találkozhattunk, akikkel kerekasztal-beszélgetések keretében megtudtuk, hogy melyek voltak azok a kihívások, amikkel szembe kellett nézniük vállalkozásaik építése során, és azt is, hogy máig tartó sikereiket mi alapozta meg és tartja fenn a nehézségek ellenére is.

A sorozatot folytatva 2024. január 18-án nem kisebb példaképpel találkozhatnak azok, akik eljönnek hozzánk, mint a Zsolya Communication alapítójával, dr. Szabó Orsolya online kommunikációs szakértővel, aki vállalkozásán belül kommunikációs stratégiai tanácsadással, céges tréningekkel, workshopokkal és mentor programokkal foglalkozik.

Mivel ez lesz az év első csoporttalálkozója, és mivel ilyenkor mindenkit méltán foglalkoztat vállalkozóként az új célok és tervek témája, a januári esemény mottója: „A szerencse a tervezés és megvalósítás mellékterméke”.

Mert figyelünk a Ti igényeitekre és kéréseitekre is, úgy gondoltuk, hogy a beszélgetést ezúttal egy játékos bevezető előzi majd meg, ami lehetővé teszi, hogy résztvevőként Ti is bemutatkozhassatok, hogy egymást is jobban megismerhessük.

Beszélünk majd végül a 2024. évi terveinkről és arról, hogy miért érdemes hozzánk és az Egyenlítő Alapítványhoz tagként csatlakozni.

Köszönjük a KPMG csapatának a helyszínt és a vendéglátást, amellyel rendezvényünket támogatják.

A találkozó menete:

17:45   Érkezés, regisztráció
18:00   Köszöntés és játékos bevezető – moderátor: Antóny Kornélia
18:20   Workshop: dr. Szabó Orsolya
19:00   Beszélgetés dr. Szabó Orsolyával – kérdező: Csatos Erika
19:20   Kérdezz-felelek
19:30   Kapcsolatépítés, büfé fogadás

Dátum:      2024.01.18. (csütörtök)
Időpont:    18:00 – 20:30
Helyszín:   KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.) C terem

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat 2024. január 15., hétfő 18:00 óráig erősítsétek meg.
***
A rendezvény az Egyenlítő Alapítvány támogatói tagjai számára díjmentesen látogatható. Ha nem vagy még támogató tagunk, de szeretnél részt venni az eseményen, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@egyenlitoalapitvany.org címen 2023. szeptember 15., péntek délig.

Dr. Szabó Orsolya, alapító ügyvezető – Zsolya Communication

Dr. Szabó Orsolya többszörös díjnyertes üzleti és online kommunikációs stratéga, a Zsolya Communication alapítója, aki 2017 óta segíti a hazai kis-, közép- és multinacionális vállalatok online jelenlétét.

Tanácsadásai, képzései és stratégiai projektjei során törekszik arra, hogy mindig a legfrissebb trendeket hozza el az ügyfeleinek. Üzleti tudását folyamatosan vezető egyetemeken (Harvard, Stanford, METU) bővíti, valamint nemzetközi marketing kurzusokon frissíti.

Orsolya elkötelezett híve a közösségépítésnek. 2023-tól már nem csak a magyar, hanem az európai és az amerikai piacon is jelen van: új, női vezetőket támogató projektje, a Women & Business, elsősorban a Szilícium-völgyben tevékenykedő cégvezető és vállalkozó nőket célozza be. Társalapítójával együtt kiemelt céljuk, hogy a világszerte erősen alulreprezentált női vezetőket összekössék, mind vizuálisan, mind marketing tudással támogassák, valamint országhatároktól függetlenül segítsék a kiváló női szakértők előrejutását.