Támogatói tagság

Légy tagja egy elkötelezett csapatnak! Ha nem csak támogatni szeretnéd törekvéseinket, hanem aktívan részt vennél vagy vállalnál a mindennapjainkban is, akkor ezt az opciót válaszd.

Olvasd el Etikai Kódexünk, nézd meg eseményeinket, kövess minket a közösségi médiában (Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin) és ha Te is lehetőséget szeretnél, hogy eljöhess programjainkra, velünk együtt tanulj, fantasztikus kapcsolatokat építs és tehess valamit azért, hogy egy egyenlőbb és kiegyensúlyozottabb világban éljünk, akkor töltsd le a támogatói csatlakozási kérelmet, olvasd el és küldj egy emailt nekünk vagy valamelyik tagunknak, aki esetleg ajánlhat is Téged. Szívesen felvesszük Veled a kapcsolatot és meséljük a többit!

Cselekedj ma, írjuk együtt a jövőt!

CSATLAKOZOM

Bankkártyás adományozás

Mielőtt rendszeres támogatási összeget állítasz be, kérjük, regisztrálj az adjukossze.hu weboldalon, hogy későbbiekben nyomonkövethesd, esetlegesen módosítsd a beállított adományokat.